Jag älskar att laga matEftersom att jag är intresserad av mat ser jag till att köpa så bra matvaror som möjligt. För tillfället har jag förälskat mig i ett märke som heter Yamasa. Det är en riktig japansk soja som tydligen ska passa väldigt bra för restauranger, men jag tycker att den passa alldeles utmärkt för ett vanligt kök hemma också. Den har en väldigt bra smak tycker jag. En del soja smakar antingen för mycket eller för lite. Det blir svårt att smaksätta om man inte riktigt vet hur mycket smak det kommer att ge. Men nu när jag har lärt känna denna soja så bli min mat alltid perfekt. Extra god är den när man har gjort sushi. Mums.

Jag älskar att experimentera med mat. Ofta blir det ganska bra ändå, men ibland får min stackars fru sitta och äta den mest märkliga, smått misslyckade maten. Men man kan inte alltid lyckas med allt. För att lära sig måste man misslyckas ibland. Men min fru har stort tålamod med mig och försöker att alltid vara positiv till den mat jag lagar. Hon försöker också att vara snäll och vänlig trots att jag inte alltid lyckas så bra med allt jag lagar. 

Men om det blir katastrof äcklig går det snabbt och lätt att slänga ihop en enkel pasta. Pasta är alltid en bra plan B. Det är enkelt och svårt att lyckas med. Lite pasta, grädde, lök, något slags kött (eller svamp om man inte äter kött) och en liten skvätt soja för extra smak så brukar det bli bra (speciellt om man har gjort det på svamp). Sen toppar man det med sin favorit ost så blir alla nöjda och glada igen. Mat är kul man kan göra så mycket med det. Det bli aldrig likadant. (Vilket kan vara synd om det blev extra gott).